„Oamenii Muncii”

În majoritatea documentelor oficiale, a prezentărilor oraşului, a fabricii sau a altor intreprinderi este mereu trecută importanţa factorului uman în bunul mers al lucrurilor. „Oameni de vocaţii şi de talent”, „oameni ai muncii”, „oameni harnici şi gospodari”, fiecare cunoscându-şi rolul şi importanţa pentru societate, au contribuit prin muncă asiduă la progresul oraşului. Acest blog este o recunoştinţă a eforturilor făcute de cei dinaintea noastră şi o conştientizare a generaţiei actuale că doar prin contribuţia fiecăruia putem să refacem oraşul aşa cum era cândva. Postez câteva poze cu cei care au contribuit la bunăstarea oraşului, cu părinţii sau bunicii noştri:

Reclame

7 comentarii la “„Oamenii Muncii”

 1. Mihaela spune:

  felicitari pentru blog….imi aduc aminte cu nostalgie de „Fabrica”….acolo m-am format ca om…..pacat ca s-a distrus totul……cine-si mai aduce aminte ca fabrica suna la 6.40 , 6.50, 15.05….

 2. adrian spune:

  am 23 de ani dar imi aduc aminte cum suna fabrica 🙂

 3. Oana spune:

  Cum sa nu ne aducem aminte? Sirena fabricii era punct de reper in vietile noastre. Stiam ca trebuie sa fug in casa, ca intr-un sfert de ora ajungeau ai mei de la munca :))

  M-a bucurat enorm sa descopar acest blog. Si-i multumesc lui Stefan ca ni l-a adus la cunostinta 🙂

 4. MISTER BUHUSI spune:

  Era mult mai bine si mai frumos. Aveam de toate. Acum avem ionel turcea si ai sai

 5. Un mic comentariu despre poza nr 7. Doamna este numeste Ardeleanu Ana si este inca in viata la frumoasa varsta de 85 de ani. Toata viata a lucrat la magazinul de incataminte din Poarta fabricii si este o doamna super…Sunt convinsa ca cei ce locuiesc inca in Buhusi o intalnesc des prin oras la cumparaturi …pacat ca nu o recunoasteti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s